Tilbud

Titan Life Romaskine R95

TITAN LIFE Rower R95 er vores professionelle romaskine, der giver dig en effektiv træningsoplevelse. Denne maskine har en fleksibel luftmodstand, som sikrer, at du får mest muligt ud af din træning. Den kan klare hårde greb og har en computer, som viser tid, puls og andre parametre, som hjælper dig med at holde øje med dine præstationer. Rower R95 er den perfekte maskine til alle, der ønsker at få det mest optimale ud af deres træning.

Titan Life Romaskine R95
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000184558
Varenummer (SKU): 7105600194155815 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Life Romaskine R95

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Life Romaskine R95 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Life Romaskine R95 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Life Romaskine R95 til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Life Romaskine R95 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5701000184558