Tilbud

Finnlo Alpine Løbebånd

Finnlo Alpine III løbebånd har en tophastighed på 18 km/t og en stigning på op til 12%. Stigningen reguleres fra Finnlo Alpine III computeren med 1% intervaller, og det har 12 modstandsniveauer og 5 forskellige træningsprogrammer, så du kan få den perfekte træning. Dette robuste løbebånd er det ideelle valg til professionelle løbere.

Finnlo Alpine Løbebånd
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251351105
Varenummer (SKU): 7105602088471407 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Alpine Løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Alpine Løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Alpine Løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Alpine Løbebånd til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Alpine Løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251351105