Crossmaxx kalibreret vægtskive 5 kg i støbejern til styrkeløft – hvid

Crossmaxx Kalibrerede Styrkeløft Vægtskiver er det perfekte valg til seriøs træning. Disse holdbare støbejernsvægtskiver fås fra 0,25 til 25 kg. Designet er smalt og professionelt, og giver mulighed for at belaste vægtstangen med op til 700 kg, hvilket gør dem ideelle til styrkeløft. I hvidt stål har denne 5 kg vægtskive et rent, stilfuldt udseende og er et must-have til enhver, der ønsker at styrke deres træningsrutiner.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 5 kg i støbejern til styrkeløft - hvid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 5714434164409
Varenummer (SKU): 9036601424577467 Kategori:

Crossmaxx kalibreret vægtskive 5 kg i støbejern til styrkeløft – hvid

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx kalibreret vægtskive 5 kg i støbejern til styrkeløft – hvid vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx kalibreret vægtskive 5 kg i støbejern til styrkeløft – hvid fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 5 kg i støbejern til styrkeløft – hvid til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 5 kg i støbejern til styrkeløft – hvid har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434164409