Crossmaxx kalibreret vægtskive 25 kg i støbejern til styrkeløft – rød

Crossmaxx Kalibrerede Styrkeløft Vægtskiver giver dig en professionel vægtskive til styrkeløft, som er skræddersyet til at matche din styrketræningsprogram. Disse kalibrerede støbejernsvægtskiver er lette at håndtere, da de er lavet med et smalt design, som gør det let at lave korrekte løft. Vægtskiverne spænder fra 0,25 – 25 kg og er velegnet til træning med effektivitet. Med en belastning op til 700 kg er denne vægtskive i støbejern den ideelle løsning til at udvikle din styrke og muskelmasse. Disse Crossmaxx Kalibrerede Styrkeløft Vægtskiver fås i en smuk rød farve, der gør den perfekt til at matche din styrketræningsgarderobe.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 25 kg i støbejern til styrkeløft - rød
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 5714434164447
Varenummer (SKU): 9036601424649341 Kategori:

Crossmaxx kalibreret vægtskive 25 kg i støbejern til styrkeløft – rød

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx kalibreret vægtskive 25 kg i støbejern til styrkeløft – rød vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx kalibreret vægtskive 25 kg i støbejern til styrkeløft – rød fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 25 kg i støbejern til styrkeløft – rød til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 25 kg i støbejern til styrkeløft – rød har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434164447