LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Rød

LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Rød er lavet af støbejern og belagt med farvet, slidstærkt gummi. Skiverne er af høj kvalitet og designet til professionelle brugere og kommercielle fitnesscentre. De har et 30 mm hul, som gør dem kompatible med tr in the tone. LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Rød er et godt valg til træning og giver den bedst mulige kvalitet og holdbarhed.

LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Rød
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 5714434124588
Varenummer (SKU): 9036600984181363 Kategori:

LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Rød

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Rød vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Rød fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Rød til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Studio Bodypump Vægtskive 5 kg Rød har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434124588