BH Airmag Spinningcykel

And a description of the product. BH Airmag Spinningcykel giver dig professionel kvalitet og træningseffektivitet. Denne cykel er udstyret med luftmodstand og magnetisk bremsesystem, som giver dig mulighed for at justere modstanden i forhold til din træningsintensitet. Cyklen er også udstyret med en LCD-skærm, der viser kaloriforbrug, tid, hastighed, RPM og distance. Du kan også justere sadel og styrehøjde, så du får den perfekte træningsposition. Den er let at flytte, da den er udstyret med transporthjul, og er desuden dæmpet, så du kan træne støjsvagt. BH Airmag Spinningcykel er den perfekte mulighed for dig, der ønsker en professionel, stilfuld og effektiv træning hjemme.

DKK kr. 10.899,00
BH Airmag Spinningcykel
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BHEAN: 8431284792909 Varenummer (SKU): 7105600194080478 Kategori:

BH Airmag Spinningcykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en BH, BH Airmag Spinningcykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BH Airmag Spinningcykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BH, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BH Airmag Spinningcykel til brug derhjemme

BH er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BH Airmag Spinningcykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8431284792909