BERG Ultim Favorit 410 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort

BERG Ultim Favorit 410 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort er en robust og sikker trampolin, der giver dit trampolin legeplads et professionelt touch. Denne trampolin kommer komplet med et komfortabelt sikkerhedsnet, som giver dig og dine børn ro i sindet, når der leges. Det stærke grå stålramme og gummifedt sikrer, at trampolinen er solid og holdbar. Kom med og oplev størrelsen, kvaliteten og sikkerheden af BERG Ultim Favorit 410, i trampolinudstillingerne i Vejle, Herlev & Aarhus.

BERG Ultim Favorit 410 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort
3.5
Berg Ultim Favorit med comfort sikkerhedsnet, Grå på ben - 410
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839084177
Varenummer (SKU): 5234000078318617 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Ultim Favorit 410 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Ultim Favorit 410 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Ultim Favorit 410 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Ultim Favorit 410 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Ultim Favorit 410 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839084177