BERG Ultim Favorit 280 Grøn inkl Sikkerhedsnet Comfort

BERG Ultim Favorit 280 Grøn inkl Sikkerhedsnet Comfort er den perfekte trampolin til din have. Med et sikkerhedsnet Comfort, som gør det endnu sikrere for børn at hoppe, får du en trampolin af høj kvalitet med masser af sjov. Oplev trampolinerne selv hos BERG Specialisterne i Vejle, Herlev & Aarhus. Med sin størrelse på 280×190 cm, er Ultim Favorit det perfekte valg til en mindre have, hvor det er nemmere at finde plads. Få en høj kvalitets trampolin med et sikkerhedsnet Comfort og oplev trampolingen i dit hjem.

BERG Ultim Favorit 280 Grøn inkl Sikkerhedsnet Comfort
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839078046
Varenummer (SKU): 5234000078322976 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Ultim Favorit 280 Grøn inkl Sikkerhedsnet Comfort

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Ultim Favorit 280 Grøn inkl Sikkerhedsnet Comfort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Ultim Favorit 280 Grøn inkl Sikkerhedsnet Comfort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Ultim Favorit 280 Grøn inkl Sikkerhedsnet Comfort til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Ultim Favorit 280 Grøn inkl Sikkerhedsnet Comfort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839078046