BERG Ultim Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet

Kom-ikke-over kanten sikkerhedsnettene er nu også inkluderet. Det skræddersyede Deluxe sikkerhedsnet er med til at give en unik sikkerhed, så børn kan nyde deres trampolin uden bekymringer. Ultim Champion er designet med 8 kraftige fjedre og et stærkt metalskelet, så børnene kan hoppe sikkert. Oplev det enorme udvalg af BERG trampoliner, med kom-ikke-over kanten sikkerhedsnet, der giver optimal sikkerhed til børnene. Ultim Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet giver den ultimative hoppeoplevelse, med 8 kraftige fjedre og et stærkt metalskelet. Den skræddersyede Deluxe sikkerhedsnet er med til at give en unik sikkerhed, så børn kan nyde deres trampolin uden bekymringer. Kom i dag og oplev BERG trampolinerne udstillet i Vejle, Herlev og Aarhus.

Berg Ultim 500 Champion med Deluxe DLX XL sikkerhedsnet, på ben sort - 330 cm
4.5
BERG Ultim Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839084757
Varenummer (SKU): 5234000078322874 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Ultim Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Ultim Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Ultim Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Ultim Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Ultim Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839084757