BERG Sikkerhedsnet Ultim Comfort 410

BERG Sikkerhedsnet Ultim Comfort 410 er et professionelt sikkerhedsnet, der er specialdesignet til BERG Ultim Favorit trampoliner i størrelsen 410cm. Det er nemt at montere nettet uden at miste noget af pladsen på trampolinen. Stolperne er belagt med et tykt lag skum for at øge sikkerheden og sikre, at du og dine børn kan nyde uforstyrret trampolinspring. Dette net giver dig den ultimative trampolinopplevelse med professionel sikkerhed.

BERG Sikkerhedsnet Ultim Comfort 410
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839083620
Varenummer (SKU): 5234000078323795 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Sikkerhedsnet Ultim Comfort 410

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Sikkerhedsnet Ultim Comfort 410 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Sikkerhedsnet Ultim Comfort 410 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Sikkerhedsnet Ultim Comfort 410 til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Sikkerhedsnet Ultim Comfort 410 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839083620