BERG Favorit 430 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort

BERG Favorit 430 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort er nøglen til sjov og sikker trampolinleg. Dette kraftige trampolin sæt fra BERGs kendte Favorit linje er skabt til at kunne nedgraves, så det passer perfekt i din have. Sikkerheden er også taget højde for, da trampolinen leveres med et stærkt sikkerhedsnet til at beskytte brugerne. Giv dine børn eller dig selv en sikker trampolinoplevelse med BERG Favorit 430 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort.

Berg Favorit nedgravnings trampolin med komfort sikkerhedsnet - 430 cm
4.5
BERG Favorit 430 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort
3
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839071139
Varenummer (SKU): 5234000078317226 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Favorit 430 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Favorit 430 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Favorit 430 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Favorit 430 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Favorit 430 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839071139