BERG Elite 430 Inground Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet

BERG Elite 430 Inground Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet leveres med et innovativt sikkerhedsnet, som sikrer, at de mindste brugere er beskyttet mod falle ud og beskadigelse. Sikkerhedsnet er designet med et afrundet øvre kant, der er vist sig at være mere sikkert end konventionelle sikkerhedsnet. Det er samtidigt sikkert og brugervenligt af alle brugere. Netvægten er slidstærk og UV-bestandig, så det kan holde i flere år. Elite 430 Inground Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet er det perfekte valg til familien, der søger sikkerhed og komfort til deres havetrampolin.

BERG Elite 430 Inground Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet
Berg Elite trampolin med deluxe sikkerhedsnet til nedgravning grå 380 cm - 430 cm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839085044
Varenummer (SKU): 5234000078317262 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Elite 430 Inground Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Elite 430 Inground Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Elite 430 Inground Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Elite 430 Inground Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Elite 430 Inground Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839085044