BERG Elite 430 Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet

BERG Elite 430 Grå inkl. Deluxe sikkerhedsnet giver dig den højeste sikkerhed og kvalitet. Sikkerhedsnet er konstrueret af stærkt og holdbart materiale og er selvfølgelig godkendt til trampolin. Derudover er selve trampolinen udstyret med en ekstra kraftig beskyttelseskant som sikrer at du ikke rammer stellet når du hopper. Oplev det selv hos os i Vejle, Herlev & Aarhus.

BERG Elite 430 Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet
3
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839072167
Varenummer (SKU): 5234000078325084 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Elite 430 Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Elite 430 Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Elite 430 Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Elite 430 Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Elite 430 Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839072167