BERG Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet

Berg Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet giver dig det bedste af to verdener: en kraftfuld trampolin og et sikkert og robust sikkerhedsnet, der beskytter dig og dine børn. Det stilfulde design kombineret med den innovative teknologi fra BERG giver dig en sikker trampolin, som du kan stole på. Det ekstra sikkerhedsnet har en unik åbning, der gør det nemmere at klatre ind og ud. Dette er det perfekte valg til sikker og sjov leg. Bestil Berg Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet og glæd hele familien.

BERG Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet
3.5
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 8715839084238
Varenummer (SKU): 5234000078326144 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sikkerhedsnet til trampolin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  BERG Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet

  Hvis du træner seriøst og har brug for en , BERG Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

  Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en , der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

  BERG Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet til brug derhjemme

  er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

  BERG Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

  Yderligere information

  EAN

  8715839084238