Tilbud

Aserve Kettlebell 12kg

Aserve Kettlebell 12kg er den perfekte kettlebell til et professionelt træningsprogram. Den har en overflade af højkvalitets vinyl, og bunden er udført med en gummifod, så du skåner underlaget og din kettlebell. Aserve Kettlebells er fyldt med cement og har en høj nøjagtighed i vægten, som sikrer, at du får det optimale træningsresultat. Med Aserve Kettlebell 12kg kan du træne alt fra kardiovaskulær styrketræning til vægtløftning og kropsvægtstræning, så du opnår en stærk og sund krop.

Aserve Kettlebell 12kg
4.5
Aserve Kettlebell 12kg
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Aserve
EAN: 6951376138863
Varenummer (SKU): 7105602088362672 Kategorier: ,

Aserve Kettlebell 12kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Aserve, Aserve Kettlebell 12kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Aserve Kettlebell 12kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Aserve, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Aserve Kettlebell 12kg til brug derhjemme

Aserve er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Aserve Kettlebell 12kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Aserve

EAN

6951376138863