American Barbell Kettlebell 24 kg

24 kg – sort. Kettlebells fra American Barbell er lavet af et stærkt støbejern og har en gulvbeskyttende gummi-belægning for et behageligt greb. De er ideelle til muskeltræning, powerlifting alsidig træning og meget mere for at komme i form.

American Barbell Kettlebell 24 kg
3
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: American Barbell
EAN: 7051941124006
Varenummer (SKU): 5234002109655757 Kategorier: ,

American Barbell Kettlebell 24 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en American Barbell, American Barbell Kettlebell 24 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe American Barbell Kettlebell 24 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en American Barbell, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

American Barbell Kettlebell 24 kg til brug derhjemme

American Barbell er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

American Barbell Kettlebell 24 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051941124006