Abilica Premium KettleBell Rack

Giv dit træningsudstyr det professionelle touch. Abilica Premium Kettlebell Rack er lavet af solid og robust metal og kan bære op til 200 kg. Stativet har to hylder, der hver kan rumme fire kettlebells i konkurrencestørrelse. Tag det træningsudstyr du har brug for, og hold orden på det hele med dette praktiske stativ, der er 76 x 85 x 65 cm i størrelse.

Abilica Premium KettleBell Rack
3
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943003743
Varenummer (SKU): 5234000039184246 Kategorier: , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Premium KettleBell Rack

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Premium KettleBell Rack vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Premium KettleBell Rack fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Premium KettleBell Rack til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Premium KettleBell Rack har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Abilica

EAN

7051943003743