American Barbell Kettlebell 12 kg

12 kg er farvekodet rød. American Barbell Kettlebells er lavet af et slidstærkt, robust støbt stål, som er udformet med en perfekt balanceret håndtag, hvilket gør dem perfekte til både professionelle træningsmæssige aktiviteter og fitness træning.

American Barbell Kettlebell 12 kg
3
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: American Barbell
EAN: 7051941123979
Varenummer (SKU): 5234002109654972 Kategorier: ,

American Barbell Kettlebell 12 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en American Barbell, American Barbell Kettlebell 12 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe American Barbell Kettlebell 12 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en American Barbell, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

American Barbell Kettlebell 12 kg til brug derhjemme

American Barbell er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

American Barbell Kettlebell 12 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051941123979