Tilbud

Abilica WeightBench 2.0

Abilica WeightBench 2.0 er den perfekte fladbænk til vægttræning. Den er solid og stabil, og kan klare en totalvægt på op til 160kg. Brug fladbænken til at træne arm-, bryst-, ryg- og skuldermuskler med håndvægte, eller til kropsvægtsøvelser som tricep dips og sit-ups. Med Abilica WeightBench 2.0 får du en pålidelig og god fladbænk, til en fordelagtig pris.

Abilica WeightBench 2.0
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943731837
Varenummer (SKU): 5234000047591358 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica WeightBench 2.0

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica WeightBench 2.0 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica WeightBench 2.0 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica WeightBench 2.0 til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica WeightBench 2.0 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Abilica

EAN

7051943731837