Abilica Hi-Temp BumperPlate 25 kg

Abilica Hi-Temp BumperPlate 25 kg giver dig et professionelt sæt bumperplates, der er lavet af rest-gummi smeltet sammen ved meget høje temperaturer. Processen kaldes ‘at vulkanisere gummiet’, da det skaber en unik holdbarhed. Disse bumper plates er ideelle til træning, da deres robuste konstruktion sikrer langvarig holdbarhed, selv ved intensiv træning. Abilica Hi-Temp BumperPlate 25 kg giver dig en professionel og pålidelig træningsoplevelse.

DKK kr. 949,00
Abilica Hi-Temp BumperPlate 25 kg
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051943731905 Varenummer (SKU): 5234000047591388 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Hi-Temp BumperPlate 25 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Hi-Temp BumperPlate 25 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Hi-Temp BumperPlate 25 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Hi-Temp BumperPlate 25 kg til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Hi-Temp BumperPlate 25 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943731905