Abilica Hi-Temp BumperPlate 20 kg

Hi-Temp Bumper Plates fra Abilica er designet til professionelle idrætsudøvere. Vi har skabt dette produkt ved at vulkanisere gummiet ved meget høje temperaturer. Dette skaber en stærk og holdbar bumper plate, der er stærk nok til at modstå selv de mest intense træningssessioner. Sørg for at dine træningsmål nås med disse kvalitetsbumper plates fra Abilica.

DKK kr. 799,00
Abilica Hi-Temp BumperPlate 20 kg
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051943731899 Varenummer (SKU): 5234000047591364 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Hi-Temp BumperPlate 20 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Hi-Temp BumperPlate 20 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Hi-Temp BumperPlate 20 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Hi-Temp BumperPlate 20 kg til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Hi-Temp BumperPlate 20 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943731899