Trampoliner Tilbud

Når du køber trampoliner på tilbud via FitnessBuddy.dk kan du spare både tid og penge. Her på siden kan du nemlig hurtigt finde det bedste tilbud på tværs af de danske webshops, som vi har fundet tilbuddene hos. Du kan også nemt se, hvor meget du sparer ved at sammenligne før- og nupris. Find din favorittrampolin til den bedste pris i udvalget herunder. Bestil den i dag, og glæd dig over, hvor meget du sparer.

Viser 1–12 af 63 resultater

Vil du vide mere omkring Trampoliner Tilbud?

Hvis ikke du køber din trampolin brugt, kan det være noget af en investering at købe en trampolin. Kvalitetstrampoliner er nemlig ikke helt billige – medmindre altså at du finder en på tilbud. Og det er lige netop det, du gør her på siden.

Hvilken trampolin på tilbud skal du vælge?

Det er de samme ting, du skal kigge på, når du vælger trampolin på tilbud, som når du vælger en trampolin, der ikke er på tilbud. Nu er det bare billigere for dig at vælge den bedste trampolin til dine behov. Men der er lige et par punkter, du bør tage stilling til.

  • Nedgravet eller på ben – En nedgravet trampolin skæmmer ikke din have lige så meget som en trampolin på ben, og så er den mere sikker – både ved storm og ved fald. Til gengæld er den på ben nemmere at installere i haven, for du skal ikke hen at grave, og du kan nemmere flytte rundt på den.
  • Rund eller firkantet – Den runde trampolin er mere sikker end den firkantede, pga. at alle fjedre giver sig ens, når du hopper på den. Det betyder, at du automatisk bliver ledt ind mod midten af trampolinen. Den firkantede trampolin giver en større affjedring, der gør, at du kan hoppe højere på den, og at du kan lave trick- og avancerede spring.
  • Størrelsen – Størrelsen er selvfølgelig også af afgørende betydninger. Her handler det både om, hvor meget den fylder – om du har plads i haven til den – og hvor mange der skal kunne hoppe på den samtidig.
  • Kvalitet og ekstraudstyr – Da en trampolin jo er træningsudstyr – og til tider også legetøj, hvis du har børn, der bruger den – bør du gå efter god kvalitet. Gode materialer, der holder længe, og som kan modstå vind og vejr. Samtidig kan du også med fordel kigge efter, hvor meget udstyr der følger med til prisen – sikkerhedsnet, cover, stige, stormsikring osv. Eller om det evt. kan tilkøbes.

Få styr på sikkerheden

Uanset hvilken trampolin på tilbud du vælger, kan der ske skader. Der er fjedre, som tæer, fingre og hår kan komme i klemme i. Du kan falde ud over kanten – hvis det er en trampolin på ben – eller du kan lande uden for trampolinen i et spring. Men du kan selv tage nogle forholdsregler, så du mindsker ulykker og skader.

Som det mindste bør du anskaffe dig et sikkerhedsnet. På en trampolin på ben forhindrer det dig i at falde ud over kanten på trampolinen. På den nedgravede trampolin mindsker det risikoen for at lande uden for trampolinen i et spring.

Derudover kan en kantpolstring også være en fornuftig anskaffelse. Da du så ikke kan komme til skade på fjedrene.

Det er også en god idé at anskaffe dig et cover til trampolinen. Det beskytter trampolinen mod regn, sne og solens stråler samt mod nedfaldne gren og andre ting, der kan beskadige hoppedug og kantpolstring. For en beskadiget eller slidt hoppedug kan også være medvirkende, at du kommer til skade, når du hopper på trampolinen.

Find en god trampolin på tilbud ved hjælp af FitnessBuddy.dk

Alle de trampoliner du finder i udvalget herover, forhandles af danske troværdige webshops med stor kundetilfredshed.

Det er altså ikke FitnessBuddy.dk, der sælger trampolinerne, men du kan alligevel trygt handle med de webshops, vi har fundet, da de har masser af tilfredse kunder.

Så find trygt din nye trampolin i udvalget herover. Klik på den, og få en liste over de webshops – hvis der er flere – der har den på tilbud. Klik på Til Butik-knappen, og køb din nye trampolin billigt.