Viser 1–12 af 30 resultater

Vil du vide mere omkring Stiger til trampolin?

Hvis du har fået en skade – men gerne vil genoptræne på trampolinen – kan du have svært ved at komme op på den, hvis det er en fritstående og ikke en nedgravet trampolin. Her kan en stige være en god hjælp. Men også hvis der kommer mindre børn på trampolinen, kan en stige være yderst brugbar.

Sådan vælger du den rigtige stige til din trampolin

Det er ikke uden betydning, hvilken stige du vælger til din trampolin. Den skal jo passe til trampolinen, så den kan monteres korrekt. Du kan med fordel vælge en stige fra samme producent, som din trampolin er fra, men det er ikke helt nok kun at kigge på producenten, der er også andre ting, der kan spille ind.

  • Størrelsen på din trampolin – For det meste har diameteren, hvis du har en rund trampolin, eller længde og bredde, hvis du har en firkantet trampolin, er afgørende betydning for at finde den rigtige stige. Så kender du ikke målene, må du ud at måle trampolinen. I specifikationerne for stigerne kan du se, hvilken størrelse trampolin – evt. flere – stigerne passer til, hvis det er af betydning.
  • Materialet – Det er helt klart en fordel at vælge en stige af et materiale, der er solidt, og som ikke ruster eller i det mindste er beskyttet mod rust – f.eks. galvaniseret stål.
  • Trinene – Der kan både være forskel på størrelsen af trinene, antallet af trinene, og hvor skridsikre trinene er. Det er en beslutning, du må træffe, for det ene er ikke bedre end det andet. Det afhænger helt af behov.
  • Med eller uden platform – Du kan få stiger med en platform foroven og gelænder til at holde i. Det kan være en fordel, hvis det er mindre børn eller fysisk begrænsede, der skal have hjælp til at komme op på trampolinen.

De fleste stiger er ekstremt nemme at montere, så det er ikke et punkt, du behøver at tage højde for.

Gør trampolinen endnu mere sikker

En stige til trampolinen gør det nemmere at komme sikkert op på trampolinen. Men du kan gøre trampolinen endnu mere sikker at opholde sig og hoppe på med et sikkerhedsnet til den.

Mange af de ulykker, der sker på trampolin, er ulykker med fald ud over kanten på trampolinen. Hvilket kan forårsage megen skade. Og det gælder både for børn og voksne. Et sikkerhedsnet gør det umuligt at falde ud over kanten på trampolinen. Nettet holder dig inde, hvis du skulle komme for tæt på kanten.

Et sikkerhedsnet til trampolinen betyder selvsagt ikke, at alle skader kan undgås, men de reduceres markant.

Køb stiger til trampoliner via FitnessBuddy.dk

Det er ikke her på FitnessBuddy.dk, du køber din stige til trampolinen. Men det er her, du kan finde stigen hos den bedste og billigste online forhandler.

Vi har nemlig samlet stigerne til trampoliner hos en række danske webshops, der får god omtale af deres webshop – på deres side eller på Trustpilot.

Klik dig ind på den stige, du vil købe til trampolinen, så får du en liste over forhandlere, der har den på lager. De billigste forhandlere står først. Du kan vælge lige nøjagtig den webshop, du vil. Måske er der én, som du har god erfaring med.

Klik på Til Butik-knappen, køb stigen i dag, og glæd dig til hurtigt og nemt at kunne komme op på din trampolin.