Vil du vide mere omkring Trampoliner firkantet?

Den største forskel på en rund og en firkantet trampolin – ud over formen selvfølgelig – er, at den firkantede giver dig mere plads og kraft til avancerede spring. Den runde trampolin er mere en hyggetrampolin, hvor du godt nok kan springe højt, men den er ikke velegnet til at øve trickspring på.

Det skal du overveje, før du køber en firkantet trampolin

Nu er en firkantet trampolin ikke det billigste legetøj, du kan anskaffe dig. Derfor er det også vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser og tager de rigtige beslutninger i forhold til dit behov, før du trykker på Køb-knappen.

  • Størrelsen – Størrelsen er selvfølgelig vigtig. Skal der være plads til mere end en springer på trampolinen, hvilke tricks skal du øve osv.? Derudover skal du selvfølgelig også tænke på, hvor meget plads du har i haven. Om den kan være der.
  • En nedgravet trampolin eller en på ben – Den nedgravede trampolin er oftest mere æstetisk, end den på ben. Den er også nemmere at stormsikre. Til gengæld er den mere besværlige at installere og at flytte rundt på. Vælger du en nedgravet, skal du være opmærksom på, at ikke alle jordtyper er lige anvendelige at grave en trampolin ned i.
  • Materialevalg – Vælg en trampolin af høj kvalitet. Selvom den måske er dyrere, kan det bedre betale sig, for den holder længere end de billige modeller. Vælg en med en ramme af galvaniseret stål eller lignende vejrbestandigt materiale. Og en med nogle robuste fjedre.

Husk sikkerheden

Det er nemt at komme til skade på en trampolin, hvis sikkerheden ikke er i top. Derfor er det også vigtigt at tilkøbe sikkerhedsudstyr, hvis det ikke følger med i prisen.

En kantpolstring er en god idé at sætte på din trampolin, så du – eller børnene, hvis du har børn, der bruger trampolinen – ikke får tæer, fingre eller hår i klemme. Selvom det måske lyder forholdsvis harmløst, så kan du komme slemt til skade.

Især med en firkantet trampolin er et sikkerhedsnet et must have. En rund trampolin trækker dig naturligt mod midten, hvor hoppekraften er størst. Men en firkantet trampolin bruges ofte til avancerede spring, som kan resultere i, at du ryger ud over kanten, hvilket kan skabe virkelig farlige situationer.

Derudover er det en god idé at anskaffe et cover til trampolinen for at beskytte kantpolstring og hoppedug mod vind, vejr og skarpe genstande. En slidt hoppedug kan også skabe farlige situationer.

Er det en høj trampolin på ben, kan en stige også være en god investering, så det er nemmere at komme op på trampolinen for børn eller fysisk udfordrede.

Find den bedste trampolin til prisen ved hjælp af FitnessBuddy.dk

Her på FitnessBuddy.dk sælger vi ikke trampoliner eller trampolinudstyr. Men vi kan fortælle dig, hvem der gør.

De firkantede trampoliner du finder i udvalget herover, har vi nemlig fundet hos en række danske webshops, som andre kunder har haft gode erfaringer med, og som du derfor trygt kan handle hos.

Når du har besluttet dig for en trampolin, du gerne vil have, klikker du blot på den. Nu får du en liste over de forhandlere – hvis der er flere – der har den trampolin på lager. Forhandlerne er listet efter pris med den billigste øverst.

Er prisforskellen markant lille – eller er der to, der har den til samme pris – kan du evt. vælge den forhandler, som du eller måske nogen i din omgangskreds i forvejen har gode erfaringer med.

Scroll op i udvalget, find den bedste trampolin, og køb den i dag. Så kan du snart komme i gang med at øve avancerede spring.