Tilbud

Concept2 Concept 2 BikeErg PM5 motionscykel

Concept 2 BikeErg motionscyklen er den perfekte løsning til professionelle atleter og amatører der søger ekstra udfordringer. Den PM5 monitoren har avancerede funktioner, som giver dig detaljeret information om dit træningsprogram. Cyklen er designet til at give en glidende og behagelig tråd, som bliver hårdere jo flere kræfter du bruger. Med det justerbare modstandssystem med luft, har du mulighed for at tilpasse din cykel til den perfekte træningsoplevelse. Concept 2 BikeErg sikrer dig optimal ydeevne og præstationer.

Concept2 BikeErg PM5
4.5
Concept2 Concept 2 BikeErg PM5 motionscykel
4
Concept 2 BikeErg Sort
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Concept2
EAN: 848688029001
Varenummer (SKU): 5234000078316239 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Concept2´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Concept2 Concept 2 BikeErg PM5 motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Concept2, Concept2 Concept 2 BikeErg PM5 motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Concept2 Concept 2 BikeErg PM5 motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Concept2, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Concept2 Concept 2 BikeErg PM5 motionscykel til brug derhjemme

Concept2 er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Concept2 Concept 2 BikeErg PM5 motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

848688029001