Tilbud

Abilica Premium UB BT Motionscykel

Abilica Premium UB BT motionscykel er en meget kraftig og robust magnetcykel. Med sin elektromagnetiske modstand (EMS) giver den høj belastning og driftssikkerhed. Derudover har cyklen 32 forskellige modstandsniveauer som gør, at alle kan blive udfordret på denne motionscykel. Den har også Bluetooth, så du har mulighed for at koble den til din smartphone eller tablet for at følge dit træningsprogram og få professionel feedback.

DKK kr. 6.999,00
kr. 8.999,00
Abilica Premium UB BT Motionscykel
4
DKK kr. 8.399,00
kr. 8.399,00
Abilica Premium UB BT
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051943736108 Varenummer (SKU): 5234000047596569 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Premium UB BT Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Premium UB BT Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Premium UB BT Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Premium UB BT Motionscykel til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Premium UB BT Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943736108