Tilbud

Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel

Nyd den fordelagtige træningseffekt med Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel! Med en max brugervægt på 120 kg og et magnetisk bremsesystem, er dette motionsudstyr udviklet til at give dig et professionelt træningsprogram. Den 9 kg store svinghjul sikrer en jævn bevægelse, hvilket giver en god tone og følelse. Uanset om du er nybegynder eller professionel, vil Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel give dig den fordelagtige træningseffekt. Udforsk dine træningsmuligheder med dette kompakte design, som er perfekt til hjemmetræning!

Titan Life Athlete B55
Titan Life Athlete B55 - FRI FRAGT - BRUGER IKKE STRØM - Kraftig & stabil motionscykel - Godt tråd
4.5
TITAN LIFE Bike Athlete B55
TITAN LIFE Bike ATHLETE B55
4.5
TITAN LIFE LIFE ATHLETE B'55
4.5
Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000310117
Varenummer (SKU): 7105602088546516 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Life ATHLETE B55 Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5701000310117