Tilbud

Yonex Ezone 98L

Ketcher, du får det bedste af begge verdener! Den er let og meget manøvrevenlig, så du kan let foretage hurtige skøder uden at miste kontrollen. Samtidig har den et stort sweet spot, så du får kontrollerbar power, når du rammer bolden. Ketcheren er udstyret med isometrisk frame, som gør det nemmere for dig at ramme bolden, og derudover har den en høj spin potentiale, så du kan få præcist kontrol og spin. Yonex Ezone 98L er ideel til den seriøse tennisspiller, der ønsker at udnytte sin power og præcision til fulde. Den er designet med en kombination af letvægtsmaterialer og styrke, så du kan få det bedste ud af din performance.

Yonex Ezone 98L
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Yonex
EAN: 4550468198093
Varenummer (SKU): 8122400699574968 Kategori:

Yonex Ezone 98L

Hvis du træner seriøst og har brug for en Yonex, Yonex Ezone 98L vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Yonex Ezone 98L fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Yonex, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Yonex Ezone 98L til brug derhjemme

Yonex er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Yonex Ezone 98L har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4550468198093