Tilbud

Yoga-Mad Studio Pro Yogamåtte 4,5 mm Sort

Tilføj denne flotte Yoga-Mad Studio Pro Yogamåtte til din professionelle yogatræning. Den sorte yogamåtte er designet til at give en god balance mellem støtte og komfort, og dens holdbarhed er i top. Den er Oeko-Tex level 1 certificeret, hvilket giver en enestående hudbeskyttelse.

Yoga-Mad Studio Pro Yogamåtte 4,5 mm Sort
4.5
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 5714434125233
Varenummer (SKU): 9036600169949784 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Yogamåtter´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Yoga-Mad Studio Pro Yogamåtte 4,5 mm Sort

  Hvis du træner seriøst og har brug for en , Yoga-Mad Studio Pro Yogamåtte 4,5 mm Sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Yoga-Mad Studio Pro Yogamåtte 4,5 mm Sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

  Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en , der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

  Yoga-Mad Studio Pro Yogamåtte 4,5 mm Sort til brug derhjemme

  er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

  Yoga-Mad Studio Pro Yogamåtte 4,5 mm Sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

  Yderligere information

  EAN

  5714434125233