Tilbud

Finnlo Yogamåtte Alanya

Finnlo Yogamåtte Alanya er den perfekte måtte til alle dine yogastillinger. Måtten er lavet af skridsikkert materiale, der sikrer, at du forbliver på måtten under alle øvelser. Med en praktisk stropp kan du nemt rulle måtten sammen og bære den over skulderen. Denne professionelle yogamåtte fra Finnlo er den perfekte løsning til alle yogastillinger. Med den høje kvalitet og det skridsikre materiale, vil du have en holdbar måtte, der hjælper dig med at få det bedste ud af din yogatime.

DKK kr. 349,00
kr. 449,00
Finnlo Yogamåtte Alanya
4.5
DKK kr. 618,75
kr. 699,00
Finnlo YOGA Mat Alaya eco-friendly
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FinnloEAN: 4005251392405 Varenummer (SKU): 7105600194115329 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Yogamåtte Alanya

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Yogamåtte Alanya vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Yogamåtte Alanya fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Yogamåtte Alanya til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Yogamåtte Alanya har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251392405