Tilbud

Wilson Roland Garros Team

Wilson Roland Garros Team er den perfekte tennisketcher til seriøse tennisspillere. Den er let og manøvrevenlig, så du kan nemt udføre smidige og præcise bevægelser og blive den bedste udgave af dig selv på banen. Den er også præget af et flot Roland Garros design, og der med er den officielle tennisketcher partner for French Open. Uanset om du er en professionel eller amatør spiller, vil du elske følelsen ved at have Wilson Roland Garros Team i hånden.

DKK kr. 899,00
kr. 999,00
Wilson Roland Garros Team
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WilsonEAN: 097512510011 Varenummer (SKU): 8122401374663705 Kategori:

Wilson Roland Garros Team

Hvis du træner seriøst og har brug for en Wilson, Wilson Roland Garros Team vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Wilson Roland Garros Team fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Wilson, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Wilson Roland Garros Team til brug derhjemme

Wilson er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Wilson Roland Garros Team har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

97512510011