Tilbud

Wilson Roland Garros Equipe HP

Wilson, som er officiel tennisketcher partner til French Open, har udgivet denne lækre tennisketcher – Wilson Roland Garros Equipe HP. Dette er en professionel allround tennisketcher, der er designet med et flot og stilfuldt udtryk. Med dette køb får du et stykke tennisketcher, der har det bedste af Roland Garros-samarbejdet.

DKK kr. 500,00
kr. 749,00
Wilson Roland Garros Equipe HP
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WilsonEAN: 097512504416 Varenummer (SKU): 8122400519032540 Kategori:

Wilson Roland Garros Equipe HP

Hvis du træner seriøst og har brug for en Wilson, Wilson Roland Garros Equipe HP vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Wilson Roland Garros Equipe HP fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Wilson, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Wilson Roland Garros Equipe HP til brug derhjemme

Wilson er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Wilson Roland Garros Equipe HP har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

97512504416