Victor Thruster F Black/Gold

Oplev den suveræne Victor Thruster F Black/Gold badmintonketcher! Denne ketcher har et stift skaft, mellem balance og vejer 87 gram, som giver spilleren en kraftig og præcis kontrol. Denne ketcher er udstyret med den nyeste teknologi, som giver spilleren et optimalt greb og øger spiloplevelsen. Med Victor Thruster F Black/Gold badmintonketcher, får du en teknologisk avanceret ketcher der hjælper dig med at forbedre dit spil til det næste niveau!

Victor Thruster F Black/Gold
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Victor
EAN: 4005543014107
Varenummer (SKU): 8122500001456960 Kategori:

Victor Thruster F Black/Gold

Hvis du træner seriøst og har brug for en Victor, Victor Thruster F Black/Gold vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Victor Thruster F Black/Gold fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Victor, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Victor Thruster F Black/Gold til brug derhjemme

Victor er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Victor Thruster F Black/Gold har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005543014107