Tilbud

Victor Jetspeed S 10Q

Er designet i et let og stærkt carbon/graphite materiale og kommer med en fantastisk balance, som gør at spilleren kan træffe hurtige beslutninger med det øjeblikket ketcheren rammer bolden. Samtidig har den en stødabsorberende konstruktion som gør at spilleren kan spille længere uden at få trætte arme! Victor Jetspeed S 10Q er derfor det optimale valg for den professionelle, øvede og motionist badminton-spilleren!

Victor Jetspeed S 10Q
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Victor
EAN: 4713226600997
Varenummer (SKU): 8122500001377369 Kategori:

Victor Jetspeed S 10Q

Hvis du træner seriøst og har brug for en Victor, Victor Jetspeed S 10Q vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Victor Jetspeed S 10Q fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Victor, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Victor Jetspeed S 10Q til brug derhjemme

Victor er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Victor Jetspeed S 10Q har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4713226600997