Tilbud

Yonex Nanoflare Drive Turkis/Sort

Køb den elegante og funktionelle Yonex Nanoflare Drive badmintonketcher i turkis/sort. Denne ketcher giver dig mulighed for at spille badminton på professionelt niveau. Den kommer med Sonic Flare System teknologi, der er et nyt grafit materiale, der kaldes Nanocell Neo. Det hjælper med at frigive mere power og stabilitet, så du kan spille badminton med professionelle niveauer af kontrol og presicion. Tag din spil til det næste niveau og forkæl dig selv med Yonex Nanoflare Drive badmintonketcher i turkis/sort.

DKK kr. 279,00
kr. 399,00
Yonex Nanoflare Drive Turkis/Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: YonexEAN: 4550086548027 Varenummer (SKU): 8122500001377268 Kategori:

Yonex Nanoflare Drive Turkis/Sort

Hvis du træner seriøst og har brug for en Yonex, Yonex Nanoflare Drive Turkis/Sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Yonex Nanoflare Drive Turkis/Sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Yonex, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Yonex Nanoflare Drive Turkis/Sort til brug derhjemme

Yonex er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Yonex Nanoflare Drive Turkis/Sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4550086548027