Tilbud

Tunturi TPE Yogamåtte – 3 mm

Of the description: Med denne Tunturi TPE yogamåtte kan du nyde alle dine stående, siddende og liggende stillinger i komfort. Den skridsikre overflade holder hænder og fødder på plads, mens det elastiske materiale giver dig en blød fornemmelse og støtte. Måtten er blot 3 mm tyk, hvilket betyder at den fylder minimal plads og er nem at bære med dig. Tunturi TPE yogamåtten er den perfekte partner for din yogapraksis.

DKK kr. 111,20
kr. 139,00
Tunturi Yogamåtte - Tunturi - 'Tpe' - Sort
DKK kr. 149,00
kr. 199,00
Tunturi TPE Yogamåtte - 3 mm
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TunturiEAN: 8717842030660 Varenummer (SKU): 5992301393288789 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Tunturi´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Tunturi TPE Yogamåtte – 3 mm

Hvis du træner seriøst og har brug for en Tunturi, Tunturi TPE Yogamåtte – 3 mm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Tunturi TPE Yogamåtte – 3 mm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Tunturi, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Tunturi TPE Yogamåtte – 3 mm til brug derhjemme

Tunturi er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Tunturi TPE Yogamåtte – 3 mm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8717842030660