Tilbud

Toorx Walking Pad Gåbånd M/Display – Grey

Træning. Maskinen er udstyret med LCD-display, som viser hastighed, tid, distance og kalorieforbrug. Denne maskine er udviklet til sikker og effektiv træning, med mulighed for at justere hastigheden og varigheden af træningen. Med Toorx Walking Pad Gåbånd M/Display har du mulighed for at træne effektivt og effektivt – helt hjemme eller på kontoret.

DKK kr. 6.499,00
kr. 8.999,00
Toorx Walking Pad Gåbånd M/Display - Grey
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975998763 Varenummer (SKU): 5992300703693379 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Walking Pad Gåbånd M/Display – Grey

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Walking Pad Gåbånd M/Display – Grey vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Walking Pad Gåbånd M/Display – Grey fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Walking Pad Gåbånd M/Display – Grey til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Walking Pad Gåbånd M/Display – Grey har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975998763