Tilbud

Toorx Traning Bumperplate – 25 kg

And is suitable for commercial gyms, private gyms og fitnesscentre. Denne vægtskive er perfekt til dit træningsprogram, da den er meget robust og slidstærk. Den er lavet af høj kvalitet gummi og er designet til at kunne modstå mange års hård brug. Denne vægt er et must-have for alle der ønsker en professionel træning.

Toorx Bumperplate Training 25 kg
4.5
Toorx Traning Bumperplate - 25 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975999326
Varenummer (SKU): 5992301215279751 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Traning Bumperplate – 25 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Traning Bumperplate – 25 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Traning Bumperplate – 25 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Traning Bumperplate – 25 kg til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Traning Bumperplate – 25 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975999326