Tilbud

Toorx RWX Air Cross Romaskine

Toorx RWX Air Cross Romaskine er den ultimative løsning til professionel træning. Denne højkvalitets romaskine er fremstillet af de bedste materialer og har selvgenrerende teknologi, så du ikke behøver at tilslutte den til en strømforsyning. Romaskinen er designet til at simulere ægte og naturlige bevægelser og den kan bruges både til konditionstræning og styrketræning. Med Toorx RWX Air Cross Romaskine kan du få den perfekte træning hjemme i din egen stue.

DKK kr. 10.109,00
Toorx RWX AIR CROSS Rower
4.5
DKK kr. 10.499,00
kr. 14.999,00
Toorx RWX Air Cross Romaskine
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975995519 Varenummer (SKU): 5992301991206329 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx RWX Air Cross Romaskine

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx RWX Air Cross Romaskine vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx RWX Air Cross Romaskine fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx RWX Air Cross Romaskine til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx RWX Air Cross Romaskine har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975995519