Tilbud

Reebok Rower GR Romaskine

Reebok Rower GR er en topkvalitets romaskine, der giver dig mulighed for en effektiv træning. Maskinen er udstyret med en lang glideskinne på 1,23 meter, som gør det muligt for brugeren at udvide rækken af bevægelser og spændende øvelser. Maskinen har et svinghjul på 6,5 cm, som sikrer en jævn træning og et sæde, som kan glide i 85 cm længde. Svinghjulet er helt oppe på 8,25 kg, inklusiv de monterede dele, som giver en ekstra smooth glidende bevægelse. Reebok Rower GR giver professionelle resultater, så du kan forbedre din kondition og styrke. Den har også justerbare modstandsindstillinger, så du kan tilpasse din træning til din kondition og styrke.

Reebok Rower GR
Reebok Rower GR Black romaskine - FRI FRAGT - SUPERPRIS
4.5
Reebok Bike GR
4.5
Reebok Rower GR, Black
Reebok Rower GR Romaskine
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Reebok
EAN: 5055436105411
Varenummer (SKU): 7105602088292911 Kategorier: ,

Reebok Rower GR Romaskine

Hvis du træner seriøst og har brug for en Reebok, Reebok Rower GR Romaskine vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Reebok Rower GR Romaskine fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Reebok, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Reebok Rower GR Romaskine til brug derhjemme

Reebok er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Reebok Rower GR Romaskine har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5055436105411