Tilbud

Toorx Lilla Yogamåtte – 4 mm

Måtten giver perfekt støtte, da den har en tykkelse på 4 mm. Samtidig er yogamåtten let, så du let kan tage den med dig på farten. Toorx yogamåtten lilla er ideel til yoga, pilates eller bare at give dig en god støtte, når du træner. Den er både slidstærk og åndbar, så du kan bruge den igen og igen. Så tag din Toorx Yogamåtte med på farten og nyd god støtte, mens du træner.

DKK kr. 99,00
Toorx Yoga Mat 173 x 0.4 cm. Purple
4.5
DKK kr. 149,00
Toorx Lilla Yogamåtte - 4 mm
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975996813 Varenummer (SKU): 5992300713077305 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Lilla Yogamåtte – 4 mm

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Lilla Yogamåtte – 4 mm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Lilla Yogamåtte – 4 mm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Lilla Yogamåtte – 4 mm til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Lilla Yogamåtte – 4 mm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975996813