Tilbud

Abilica YogaMat Jute ECO

Abilica Jute ECO Yogamåtte Grøn er den perfekte løsning for dem, der ønsker en yogamåtte, der er miljøvenlig og 100% biologisk nedbrydelig. Måtten er lavet af kvalitetsmaterialer som PER og jutefibre fra jutestilkene og giver en god og behagelig overflade til din yoga- og træningsøvelse. Få denne yogamåtte til en uovertruffen pris, kun tilgængelig indtil 31. maj eller så længe lager haves.

DKK kr. 299,00
kr. 579,00
Abilica YogaMat Jute ECO
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051943733039 Varenummer (SKU): 5234000047593272 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica YogaMat Jute ECO

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica YogaMat Jute ECO vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica YogaMat Jute ECO fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica YogaMat Jute ECO til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica YogaMat Jute ECO har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943733039