Tilbud

Toorx Låseringe til Vægtstang – Ø50 mm

TOORX låseringe til vægtstang er skabt til at give dig den maksimale sikkerhed under din styrketræning. De er fremstillet af holdbar sort plast og er nemme at montere – det kræver kun én hånd. Disse låsringe er Ø50 mm, hvilket gør dem yderst robuste og stabile, så du ikke skal bekymre dig om dine vægtskiver, som flytter sig eller falder af. Med TOORX låseringe til vægtstang får du den ultimative sikkerhed og stabilitet, mens du træner.

Toorx Låseringe til Vægtstang - Ø50 mm
4.5
Toorx Låseringe til vægtstang Ø 50mm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975950815
Varenummer (SKU): 5992300413419475 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Låseringe til Vægtstang – Ø50 mm

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Låseringe til Vægtstang – Ø50 mm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Låseringe til Vægtstang – Ø50 mm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Låseringe til Vægtstang – Ø50 mm til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Låseringe til Vægtstang – Ø50 mm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Toorx

EAN

8029975950815