Tilbud

Titan Life Athlete C55 Crosstrainer

Titan Life Athlete C55 Crosstrainer er et professionelt træningsredskab, der giver dig mulighed for at træne kondition, styrke og balance i ét. Maskinen er stabil og robust og er udstyret med et kraftigt 9 kg svinghjul samt et maksimum brugerbelastning på 120 kg. Skridtlængden på 40 cm gør at du får optimal træning uanset hvor høj eller lav din kondition er. Du kan justere maskinens modstandsniveauer op til 15 og bremsesystemet er magnetisk. Med Titan Life Athlete C55 Crosstrainer får du et træningsredskab, der giver dig en effektiv og professionel træning.

TITAN LIFE Crosstrainer Athlete C55
Titan Life Athlete C55 - FRI FRAGT - BRUGER IKKE STRØM - En fin og meget stabil crosstrainer
4.5
TITAN LIFE LIFE ATHLETE C'55
4.5
TITAN LIFE Crosstrainer ATHLETE C55
4.5
Titan Life Athlete C55
Titan Life Athlete C55 Crosstrainer
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000310148
Varenummer (SKU): 7105602088546554 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Life Athlete C55 Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Life Athlete C55 Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Life Athlete C55 Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Life Athlete C55 Crosstrainer til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Life Athlete C55 Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5701000310148