Tilbud

Thera-Band Tubing Level 5 Speciel Hård Træningselastik Sort 7,5m

Thera-Band Tubing Level 5 Speciel Hård Træningselastik Sort 7,5m er professionelle elastikker, der kombinerer præcision og effektivitet. Elastikkerne kan bruges til alle former for træning, herunder sportsterapi og genoptræning. Denne elastik fra Thera-Band har stor værdi på det professionelle fitnessmarked, da den binder effektivitet og præcision sammen. Den er udstyret med et stødabsorberende design, der giver øget fleksibilitet og støtte. Træning med Thera-Band Tubing Level 5 Speciel Hård Træningselastik Sort 7,5m er en effektiv måde at forbedre styrke, udholdenhed og stabilitet.

DKK kr. 259,00
kr. 329,00
Thera-Band Tubing Level 5 Speciel Hård Træningselastik Sort 7,5m
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Thera-BandEAN: 87453210606 Varenummer (SKU): 7105602088326835 Kategorier: ,

Thera-Band Tubing Level 5 Speciel Hård Træningselastik Sort 7,5m

Hvis du træner seriøst og har brug for en Thera-Band, Thera-Band Tubing Level 5 Speciel Hård Træningselastik Sort 7,5m vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Thera-Band Tubing Level 5 Speciel Hård Træningselastik Sort 7,5m fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Thera-Band, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Thera-Band Tubing Level 5 Speciel Hård Træningselastik Sort 7,5m til brug derhjemme

Thera-Band er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Thera-Band Tubing Level 5 Speciel Hård Træningselastik Sort 7,5m har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

87453210606