Star Trac 4 Series 4-UB LCD Display Motionscykel

Denne motionscykel er udstyret med en OpenHub-teknologi og en 10″ LCD-skærm, der giver dig større kontrol over din motionstræning. Motionscyklen har et komfortabelt og justerbart design, der sikrer, at du kan bruge maskinen i flere timer uden at få ømme muskler. Motionscyklen har to justerbare pedaler, der giver dig mulighed for at bruge dem til cardio- og styrketræning. Du har også mulighed for at følge med i din træning med realtidshistorik og træningsprogrammer, så du altid kan holde dig opmærksom om, hvor godt du klarer dig. Denne motionscykel er velegnet til både hjemmetræning og kommerciel træningsfacilitet.

Star Trac 4 Series 4-UB LCD Display Motionscykel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434122881
Varenummer (SKU): 9036601920236855 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 4 Series 4-UB LCD Display Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 4 Series 4-UB LCD Display Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 4 Series 4-UB LCD Display Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-UB LCD Display Motionscykel til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-UB LCD Display Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434122881