Star Trac 4 Series 4-TR LCD Display Løbebånd

Star Trac 4-series Løbebånd er det perfekte valg til mindre faciliteter. Det kompakte løbebånd har et stort LCD-farvedisplay, der gør det let at holde øje med hastighed, tid, distancer og kalorieforbrug mens du løber. Desuden er der ingen knapper på løbebåndet – kun genvejstasterne, der gør det nemt at hurtigt justere hastigheden, så du kan få mest muligt ud af din træning. Løbebåndet er udstyret med et støjsvagt drive system, der giver et meget naturligt løb. Star Trac 4-series løbebånd er designet til at tåle daglig brug for en rigtig professionel løbefølelse.

Star Trac 4 Series 4-TR LCD Display Løbebånd
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434124403
Varenummer (SKU): 9036600423828744 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 4 Series 4-TR LCD Display Løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 4 Series 4-TR LCD Display Løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 4 Series 4-TR LCD Display Løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-TR LCD Display Løbebånd til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-TR LCD Display Løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434124403