Star Trac 4 Series 4-TR 10″ Touch Screeen Display Løbebånd

Ikke-motoriserede løbebånd. Forbundet med Star Trac’s uovertrufne sikkerheds- og kontrolsystemer, er dette det perfekte løbebånd for et helt sikkert og udfordrende træningsmiljø. Træn med regelmæssig feedback og kontrol og få den bedste samlede træning med Star Trac 4 series 10″ touch-skærm løbebånd. Dette professionelle løbebånd er udstyret med et uovertruffent sikkerhedssystem, der sikrer træning med konstant kontrol og feedback. Med et PC-baserede træningsprogram og mulighed for at bruge HD-skærm til at vise f.eks. videoer, vil du altid få udfordringer og motivation til at øge din træning.

Star Trac 4 Series 4-TR 10" Touch Screeen Display Løbebånd
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434143299
Varenummer (SKU): 9036601101446780 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 4 Series 4-TR 10″ Touch Screeen Display Løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 4 Series 4-TR 10″ Touch Screeen Display Løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 4 Series 4-TR 10″ Touch Screeen Display Løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-TR 10″ Touch Screeen Display Løbebånd til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-TR 10″ Touch Screeen Display Løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434143299