Star Trac 10 Series 10-TRX Freerunner LCD Display Løbebånd

Star Trac 10 Series 10-TRX Freerunner LCD Display Løbebånd giver dig mulighed for at nyde den revolutionerende løbeoplevelse. Dette innovative løbebånd kombinerer HexDeck-teknologi, fremstillet i lækker aluminium, samt et unikt stødabsorberende hexagon-system i polymer – hvilket giver dig en glat, stødabsorberende løbetur hver gang. Det kraftfulde motor med 3,0HP, LCD Display og trådløs pulsmåling sikrer, at du får et optimalt løberesultat. Og hvis du ønsker at øge udfordringen, er der 8 professionelle programmer og 10 hastighedsniveauer til rådighed. Dette er den perfekte løsning til at opnå den løbeoplevelse, du ønsker.

Star Trac 10 Series 10-TRX Freerunner LCD Display Løbebånd
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434136260
Varenummer (SKU): 9036601658364349 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 10 Series 10-TRX Freerunner LCD Display Løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 10 Series 10-TRX Freerunner LCD Display Løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 10 Series 10-TRX Freerunner LCD Display Løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 10 Series 10-TRX Freerunner LCD Display Løbebånd til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 10 Series 10-TRX Freerunner LCD Display Løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434136260