Spirit Adjustable Abdominal Bench

Spirit justerbar abdominal bænk er ideel til de, der ønsker at opnå en stærk kernet styrke. Det har en multi-position tilpasning, der giver brugeren mulighed for at justere bænken til forskellige typer øvelser og udfordringer. Denne justerbare mavebænk har længdejusterbare fødder, der giver stabilitet under øvelser såsom crunches, sit-ups og benløft. Det har også en stærk stålramme og polstret sæde, der sikrer, at personen er komfortabel og støttet under træningen. Denne professionelle mavebænk fra Pro Series er det perfekte træningsudstyr til at øge din mavekondition og få en stærkere kerne.

Spirit Adjustable Abdominal Bench
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Spirit
EAN: 7051943734760
Varenummer (SKU): 5234000047594595 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Spirit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Spirit Adjustable Abdominal Bench

Hvis du træner seriøst og har brug for en Spirit, Spirit Adjustable Abdominal Bench vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Spirit Adjustable Abdominal Bench fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Spirit, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Spirit Adjustable Abdominal Bench til brug derhjemme

Spirit er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Spirit Adjustable Abdominal Bench har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943734760